A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Szia,

örülök, hogy ide kattintottál!

Szeretnék a kedvedben járni, és időt takarítani meg Neked, ezért mielőtt a saját történetemet elmondanám, leírom röviden, a lényegre koncentrálva, hogy miről szól ez a lehetőség, és milyen előnyökkel járhat Neked. :) • Ha éppen egy olyan lehetőséget keresel, amivel kiegészítheted a jövedelmed, jó helyen jársz!
 • Ha olyan alternatív gyógymódok érdekelnek, amivel vigyázhatsz a családod, és a saját egészségedre, ezeken az oldalakon érdemes olvasgatnod, mert a gyógygombák neked is segíthetnek.
 • Ha veszélyben a munkahelyed, vagy csak egyre több a munka, de a fizetés nem nő, tudok ajánlani egy olyan megoldást, amivel folyamatosan növelni tudod a bevételed.
 • Ha otthon vagy, mert kisgyerekeket nevelsz, vagy már nyugdíjas vagy, és időrabló internetes játékok helyett valami értelmesebb elfoglaltságot keresel magadnak, amivel pénzt is tudsz szerezni, megmutatom, hogyan kell.
 • Ha egy online vállalkozást szeretnél elindítani, kis befektetéssel, kockázat nélkül, saját webáruházzal, ez lehet a te utad!
 • Sőt, ha nem csak "egy kicsit jobban szeretnél élni ", hanem nagy terveid, csodás álmaid vannak, amit szeretnél megvalósítani,  akkor azt is meg tudom mutatni neked, hogy ehhez mit kell tenned!

 

7 előny, amiért érdemes ebbe fektetni az időd:

 

 

 1. Otthonról végezhető, online munkád lehet, amit olyankor végezhetsz, amikor az időd engedni
 2. Nem kell "kereskedő típusnak" lenned, nyomulni, bárkire rábeszélni bármit - ezt én sem tudom csinálni, és nem is akarom egyetlen ismerősömet, barátomat sem ezért elveszíteni, ahogy gondolom, Te sem. Ettől nem kell tartanod!   A termékek pedig tényleg olyan finomak és hatásosak, hogy nem kell rábeszélni senkit, önmagukat adják el. :)
 3. Olyan módszereket és eszközöket kapsz, amit egyszerű megérteni és használni, így már az elején is könnyen elindulhatsz, és eredményes lehetsz ebben a munkában, még mielőtt igazán beletanulnál.
 4. Nem kell hozzá előképzettség, nem számít a korod, a végzettséged, vagy hogy hol élsz. Olyan szakmát sajátíthatsz el, ami az élet más területein is a hasznodra válhat, és már tanulás közben is keresni tudsz vele. Ráadásul  belső intranetes oldalunkról ingyenesen letölthető hanganyagokkal fejlesztheted magad, anélkül, hogy utaznod kéne, vagy drága képzéseken részt venni.
 5. Az egyszeri 5000 Ft-os regisztrációval egy ehhez hasonló, webáruházzal felszerelt weboldalt igényelhetsz! Ebben automata hírlevél küldő rendszer, videóküldő lehetőség is segíti a munkád. A kapcsolati lapokkal könnyen áttekinthető, praktikus eszközöd lesz. A magyar honlapod mellett még további 11 nyelven igényelhetsz oldalt díjmentesen, tehát egy komoly nemzetközi üzletet is építhetsz, ha beszélsz valamilyen idegen nyelven, vagy vannak külföldön élő ismerőseid, rokonaid.
 6. Olyan szuper háttér áll mögöttünk, ami maximálisan kiszolgálja a honlapunkon vásárlókat: kiküld a csomagot helyettünk, nekünk nem kell megrendeléseket felvenni, készleteket felhalmozni, postára szaladgálni, pénzt beszedni, mert ezeket a jól felépített kiszolgáló rendszer elintézi helyettünk gyorsan és pontosan. Az anyacég, a DXN pedig stabil és megbízható. Biztos lehetsz benne, hogy rendszeresen és időben megkapod a bónuszodat, amiért megdolgoztál.
 7. Végül, de nem utolsó sorban, mindezt nem kell egyedül csinálnod! Olyan tapasztalt és segítőkész szponzoraink vannak, akiktől mindig kérhetsz segítséget, információt, támogatást. Közvetlen vezetőink olyan online üzletépítésben jártas, gyakorlati szakemberekké képezték magukat, akikhez bátran lehet fordulni. Dolgozhatsz önállóan is, ha úgy szeretnéd, de kár lenne kihagyni a csapatunkat, ahol jó társaságot, jókedvet, és rengeteg biztatást kaphatsz! :)

 

 

 

Azt te döntheted el, hogy közvetlenül kihez csatlakozol. Ez nagyon fontos a további haladásod miatt: érdemes olyan szponzort választanod, akivel jól megértitek egymást, aki megfelelő segítséget tud nyújtani, és elérhető, amikor szükséged van rá.


 


Bojtos-Sváb Csilla

grafikus, civil tréner 

 

5 lépés, ahogyan új irányt vett az életem

 

Elmesélem neked a történetem, de ha olvasás helyett szívesebben hallgatod meg inkább, akkor tekerj lejjebb és nézd meg a videót az oldal alján!

 

1. lépés

Ha hinném, hogy vannak véletlenek, akkor azzal kezdeném a történetem, hogy teljesen véletlenül botlottam a ganodermás kávé honlapjába. Az igaz, hogy már nem is emlékszem, honnan, hogyan jutottam el az interneten szörfözve az oldalra, de arra igen, hogy rögtön fölkeltette az érdeklõdésem. Olyan kávé, amitõl nem fájdul meg a gyomrom, sõt kifejezetten jó hatással van a szervezetemre? Szuper! :) Be is tettem a könyvjelzõk közé, de aztán sajnos megfeledkeztem róla és sokáig nem is néztem felé…

 

2. lépés

Mint civil tréner és mint grafikus vállalkozó – de legfõképpen mint kíváncsi útkeresõ –, évek óta folyamatosan tanulok, képezem magam. A legkülönfélébb dolgok érdekelnek, a marketingtõl kezdve a logó tervezésen keresztül az együttmûködõ kommunikációig mindenféle érdekes, izgalmas témára rávetem magam, ami a munkámmal, érdeklõdési területeimmel, vállalkozással kapcsolatos. Így kerültem Csapó Ida online pénzügyi képzésére is, ahol elõször hallottam a passzív jövedelemrõl. Ez nagyon röviden összefoglalva arról szól, hogy van más módja is a jövedelem szerzésnek, mint a véges munkaidõnk eladása – akár alkalmazottként dolgozva egy cégben, akár saját vállalkozást indítunk. Létezik olyan módszer, aminek a segítségével nem önmagunk egyre nagyobb kizsákmányolásával, hajszolásával juthatunk elõre, hanem a megfelelõ helyre befektetett energia idõvel bõven megtérül és jövedelmet termel. Gondoltam, ez engem NAGYON érdekel!

 

3. lépés

Elkezdtem kutatni a lehetõségek után, mivel tehetnék szert ilyen passzív jövedelemre. Az egyik módja, hogy valami olyasmit alkotunk, ami után jogdíj jár, vagy amit többször is tudunk értékesíteni. Például a könyvírás, a dalszerzés is ilyen, vagy a kereskedelmi célra készülõ illusztratív fotók, grafikák készítése. (Az utóbbit tervezem, de még nem vágtam bele.) De ezekhez a tevékenységekhez valamilyen tehetség, vagy speciális adottság, tudás szükséges, nem pálya mindenkinek. 

Van egy másik út, amivel passzív jövedelemhez juthatunk, és amihez nem kell semmiféle speciális tudás vagy képesség – ezek pedig az MLM rendszerek, amibõl több tucatot is találhatunk már Magyarországon. A baj csak az volt, hogy akármennyi ilyen témába próbáltak már ismerõseim bevonni, mindig úgy éreztem, ezt nem nekem találták ki, én nem lennék képes nyomulni, másokra sok pénzért rátukmálni valamit… Ezt a fajta marketinget nem lehet csinálni vonakodva, csak ha hittel, lelkesedéssel tudja ajánlani az ember, akkor hiteles. És én nem éreztem magamban ezt a vágyat és lehetõséget egyik bemutató után sem, amire kedves ismerõseim meghívtak…

Egyik fõ fenntartásom az volt, hogy komoly befektetéseket, kötelezõ vásárlásokat kívánt a legtöbb ilyen vállalat, ami meghaladta volna az én lehetõségeimet, és más, hozzám hasonló helyzetben lévõ ismerõsömet sem akartam volna meggyõzni erejét meghaladó költekezésrõl – még ha a kínált termékek vagy szolgáltatások valóban jónak is tûntek.

 

4. lépés

És ekkor újra az utamba került a ganodermás vagy lúgosító kávé oldala. Elolvastam, hogy mit kínál, és magamtól kíváncsivá lettem a termékekre, anélkül, hogy bárki ajánlotta volna. Mindig is nagyon szerettem a kávét, de csak sok tejjel hígítva tudtam meginni, és még akkor is gyakran megfájdult tõle a gyomrom. Itt pedig azt olvastam, hogy a hozzáadott gyógynövény miatt nem kell félnem a gyomorfájástól, és még a vérnyomásra és a koleszterinszintre is jó hatással van. Az áruk sem tûnt megfizethetetlennek! 

Ráadásul, ha ajánlom az ismerõseimnek, ezzel rajtuk is, magamon is segítek, és egy ilyen közkedvelt dolgot, mint a kávé, – amit a legtöbb felnõtt szeret fogyasztani – nem kell ráerõltetni senkire. 

Hallgattam a belsõ hangra, ami megszólalt bennem, így hamar eldöntöttem, mindenféle rábeszélés nélkül, hogy ez lesz az, amivel foglalkozni szeretnék a munkám mellett. A döntésben sokat segített, hogy nem muszáj termékbemutatókra, elõadásokra elhívni az ismerõseimet, mert a honlapon sok információt megtalál, így elég ajánlanom a kaveplusz.hu weboldalt, amit akkor néz meg, amikor épp idõt tud szakítani rá, kényelmesen, a saját székébõl, ahogy most Te is teszed. :)

 

 

5. lépés

Felvettem a kapcsolatot az oldal gazdájával, megkérdeztem, hogy tudnék csatlakozni a rendszerhez és beléptem. Alig vártam, hogy az elsõ doboz termékeket hazahozzuk és kipróbáljuk! :)

A 3 az 1-ben kávét kóstoltuk meg elõször, nagyon finom volt! (Elõször tartottam tõle, hogy a benne lévõ gyógynövénytõl nem lesz-e valami mellékíze, de szó sincs róla.) A páromnak és a lányomnak is nagyon ízlik, azóta rendszeresen fogyasztjuk, és lelkesen ajánljuk ismerõseinknek.

 

Most már rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belõle. A ganodermás, egészséges kávé jótékony hatásait nap, mint nap tapasztaljuk. Nem csak érezzük, hanem tudjuk is, hogy jól döntöttünk, és ezzel egy hosszútávra szóló jólétet biztosíthatunk a családunk számára minden téren. Ez pedig nagyon nem mindegy a mai helyzetben. 

 

Ha úgy érzed, a Te utad is erre tart, csatlakozz hozzánk, segítsük egymást! Együtt minden könnyebb!

Sváb Csilla

 Nyíregyháza, 2011. március

 

 

Miért kaveplusz.hu?

 

 • mert kávé, plusz egy nagyon értékes gyógynövény
 • mert ez egy olyan kávé, aminek sok pozitív hatása van
 • mert nemcsak kávé, hanem sok más termék is, ami szintén jó hatással lehet rád
 • mert kávé + pénzkereseti lehetõség is egyben
 • mert ez egy olyan kávé, ami pozitív irányba változtathatja meg a te életed is!

Még valami!
- amit azóta tapasztaltam meg, hogy nem csak fogyasztom a kávét és ajánlom másoknak is, hanem elkezdtem tanulni ezt a szakmát: nagy szerencsémnek tartom, hogy éppen ebbe az üzletbe csöppentem, ilyen csapattársak mellé! Közvetlen szponzoromtól, Judittól és a felső vonalam azóta megismert tagjaitól, tapasztalt vezetőitől rengeteg segítséget, támogatást kapok nap mint nap, hogy minél eredményesebb lehessek. Itt a DXN-nél a rendszer úgy van kitalálva, hogy valóban az az érdeke mindenkinek, hogy segítse a hozzá csatlakozó munkatársakat, mert ez a záloga, hogy a saját üzlete is egyre sikeresebb legyen. Minél több csatlakozónak adom tovább a tapasztalatokat, és minél jobban, annál jobban haladunk mindannyian a kitűzött céljaink felé. Az már csak az extra jutalom, hogy miközben közösen tanulunk és fejlődünk, remek embereket ismertem meg, akik között nagyon jól érzem magam.


 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on