A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

febr

22

A kis piros öv meséje

2017.02.22 - szerda

Te is szereted a praktikus dolgokat? Aminek használati értéke van. Én például ha ajándékot választok, arra fókuszálok, hogy az ünnepelt minek venné a legnagyobb hasznát. Mi az, amit gyakran és örömmel használni fog. És éppen ezért nem kedvelem viszont az olyan tárgyakat, amik haszontalanok. Mint például az a kis piros öv, amit a legutóbb rendelt ruhához kaptam. Nincs semmi értelme, hiszen azon a ruhán nem kell semmit összefogni, vagy megtartani. Hiszen az öveknek ez a két szerepe van, nem? Vagy szorosabbra fogjuk vele a bő ruhát a derekunkon, hogy szebben mutassa az alakot, vagy megtartja a nadrágot, hogy le ne csússzon.

 

De ez a kis keskeny lakk öv csak bosszantani akart: a testhezálló ruhán pontosan a varrásvonalra kell igazítani, különben csúnyán mutat. Nem lóghat, nem lötyöghet, hasonló okból, ezért pontosan olyan szorosra kell állítani, mint a derekam. Innen kezdve viszont nincs nagy levegő vétel. :)

 

házigazdaként a DXN Startképzésen

 

Mégis feltettem, - ha már a ruhához tervezték -, hiszen házigazdaként és üzletasszonyként szerettem volna illőn megjelenni. A DXN veszprémi  Startképzésére kértek fel minket házigazdának, Zoli pedig előadóként is szerepelt. 80 ember szeme rajtunk, ahogy kiálltunk eléjük. Nagy megtiszteltetés és nagy felelősség is egyben, egy ekkora csapatot tájékoztatni, koordinálni, és szórakoztatni. Ez volt a mi feladatunk házigazdaként, fogadni a résztvevőket, indítani a programokat megfelelő időben, felépíteni az előadókat, figyelni a közönség igényeit, reakcióját. Emellett ügyelni kellett a technikai háttérre is, hiszen az előadásokhoz  powerpoint bemutatók futottak, és videó felvétel készült.

 

És itt keletkezett egy probléma! A felvételhez egy kis szerkentyűt kellett erősíteni a nadrághoz, amihez egy kis hajtókára csíptethető mikrofon tartozott. Ez a férfi előadóknál semmiféle gondot nem okozott, de a hölgyeknél már igen! Az enyémhez hasonló, zseb és öv nélküli ruhájukon nem volt semmi, amire a szerkezetet rögzíteni lehetett volna. A kezükben meg csak nem tarthatták, hát akkor mi legyen? A program feszes, nincs idő sokat tanakodni, kísérletezni. Ekkor jött az isteni szikra: kölcsönadom az övemet, így arra rá tudják akasztani a dobozkát, és hátul még láthatatlan is marad. Így járt az öv derékról-derékra. Haszontalanságát meghazudtolva kisegítette az előadókat és a technikát. :)

 

a kis piros öv

 

És hogy jön ide az összefogás és a megtartás? Szombaton 9 nagyszerű előadó összefogott, és időt, energiát, szakértelmét rászánva sziporkázó előadásokat tartott azok számára, akik eljöttek. (A szakmai tartalomról itt olvashatsz, Zoli írásában.) Összefogtak, hiszen nem csak a saját csapatuk tagjait oktatták, hanem a többiekét is. Így egy nagyon változatos, különleges előadás-csokrot hallhatott mindenki, a hálózatépítés különféle területeiről, aspektusából. Ez egy igazi nyertes-nyertes megoldás volt, ami csak ezzel az összefogással jöhetett létre. Ők tudják jól, hogy ezek a képzések és találkozók segítenek abban, hogy megtartsák a hálózatépítőket ezen a pályán. Mert sokszor bizony nehéz ez az út, néha talán fel is adnád. De mindig kell valami, ami megerősít és tovább lendít a mélypontokon. Ami feltölt energiával és ötleteket ad. Eligazít, mit csinálj másképp, mit csinálhatsz jobban. Akár házigazdaként is. Például én legközelebb már biztosan gondolok a részletekre, és viszem magammal a kis piros övemet! :)

 

Az összefogás és megtartás jelképe

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on