A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Október
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

23

Boldog karácsonyt!

2017.12.23 - szombat

Örömteli ünnepeket kívánunk! Csilla és Zoli

 

karácsony 2017

júl

13

Tegnap beszélgettünk a szokásos szerda esti "Sistergőnkben" a csapatunk kemény magjával, akik hetente egyszer leülnek azért a gép elé, hogy megtárgyaljuk a mögöttünk álló hét eseményeit, ki mit talált ki, mit látott-hallott, kivel beszélgetett, és most mi foglalkoztatja éppen.

Természetesen a fókuszban az egészséges kávé, és az üzlet áll, és hogy ezt hogy lehetne elmondani minél több embernek, hogy ez mennyire jó dolog, :)


Én azt meséltem tegnap éppen lelkesen, hogy milyen jó előadást hallottam a héten Vida Ágitól, a Gazdagmami vezetőjétől a PINTEREST nevű oldal okos használatáról. Eddig én is csak azért nézelődtem ott, hogy érdekes képeket lássak, jó ötleteket gyűjtsek lakáshoz, öltözködéshez, ajándékozási ötletek után néztem, stb. És persze mindig nagy gyönyörűségemre szolgált a csodásan megfotózott kávés képek nézegetése és gyűjtése is. A párom csodálkozott ezen, hogy mi a jó abban, hogy szép kávés képeket osztunk meg? Attól több vásárlónk lesz???

Akkor nézzük:

Mi a jó abban, hogy szép kávés képeket osztunk meg?

 

kávés kép pinterestről enteriőrkép pinteresztről kávé enteriőrkávés kép pinterestrőlkávés kép pinteresztről kávéval festés

   
 

1. Először is,az öröm legapróbb formája is érték, és egy szép képben gyönyörködni esztétikai örömöt okoz, legalábbis a legtöbben így vagyunk vele. :)

2. A kávé egyébként is örömforrás nekünk, kávé rajongóknak és kávéfüggőknek, így rágondolni is jó. Amikor egy ilyen képet látunk, a két öröm - a kávézás öröme és a szépségé - összekapcsolódik.

3. És hogy eladja-e a kávénkat? Hát úgy biztosan nem, hogy ránéz a képre, és erről rögtön az jut eszébe, hogy megyek, és azonnal rendelek egy ganodermás kávét az oldalról. :) A mi dolgunk, hogy a kávézás élvezetéhez ne egy bűntudat társuljon, hogy valami egészségtelen dolgot műveltem, – "bűnös élvezet", mert a gyomrom is ég tőle és a vérnyomásom is felveri –, hanem épp ellenkezőleg: egy finom kávét ittam, amitől egészségesebb leszek.

 

Tehát ha csak egy kis örömöt is okoztam neked azzal, hogy egy szép képet mutatok, és te elmosolyodtál, akkor örülök. De ha sikerül azt az üzenetet is eljuttatnom, hogy "Lehet egészséges is, ami finom", akkor még jobb nekem.

És végül, ha te kezdesz is ezzel az infoval valamit, vagyis lecseréled a kávédat ganodermás kávéra, és ettől te jobban érzed magad - ez az igazi sikerélmény és öröm a számomra.

 

kávés kép macival

márc

22

A hetedik bónusz

2017.03.22 - szerda

hetedik bónusz, avagy varázsszőnyeggel az arab világba

– ez akár egy mese címe is lehetne, és most az is lett. Mert a mesés Keleten jártunk, és később arról is írok majd neked, hogy hogyan juthatsz el oda te is.

 

mese ezeregy ejszaka arab vilag

Hamupipőke az ezeregy éjszakában

A mesének ott kéne kezdődnie, hogy mennyi „lencsét kellett válogatnom” addig, amíg a konyhából egy pazarul csillogó luxusvilágba repített a sorsom. De szerintem te sem arra vagy kíváncsi, hogy honnan kezdtem és mennyit sajgott a kezem, a hátam, mire valami történt, ami megváltoztatta a történet sodrását. Hiszen neked is biztosan éppen elegendő feladat nyomja a vállad, és ismered jól a szürke hétköznapok monotonitását. Ha nem vagy az a beletörődő típus, és szereted, ha a történetek jó fordulatot vesznek, és tudsz még benne hinni, hogy ez rajtad is múlik, akkor olvass tovább. Akkor a számodra fontos lehet, amit most elmondok. Talán éppen erre van szükséged ahhoz, hogy mozgásba lendítsd végre a sorsod kerekét.

sors kerek valtozas
Télből a nyárba
Képzeld el, hogy hirtelen, - néhány óra leforgása alatt - a hideg, szeles télből a kellemes nyári melegbe repülsz, pálmafák és csobogó szökőkutak közé. Hogy hatalmas, üvegfalú termek, ragyogó márvány oszlopok közt suhansz a mozgó járdán, mindenféle tarka ruhába öltözött, érthetetlen nyelven beszélő, gesztikuláló emberrel együtt. Igen, oda csöppentünk mi is, a dubaji reptérre, és csak tátottuk a szánkat. (Közben meg kerestük a 7. csomagkiadó helyet, ahol a bőröndünket felvehettük a folyton körbefutó gumiszalagról.) Számomra a nagy nemzetközi repterek mindig egyfajta tudattágítók. Mert a hétköznapi, megszokott környezetünkkel szemben ablakot nyitnak egy sokkal színesebb, nyüzsgőbb, élettel telibb világra. Ahol együtt utazik békében a japán turistától kezdve az indiai házaspáron át a maciját szorongató kisgyermekes afrikai családig mindenféle náció.Van, akiken téli dzseki, másokon csak egy szál fehér lepel és bőrsaru, mindenki húzza a kis gurulós bőröndjét és keresi az útját.

 

 

repuloter utasok varakozas emberek

 

Mi is kerestük a szemünkkel a szlovák csapat vezetőjét, Zuzanát, aki összegyűjtötte a különböző járatokkal érkező cseh-, lengyel, szlovák, osztrák, svéd és olasz csapattársakat, hogy egy közös busszal utazzunk el a szállodánkig.
A reggeli fényben fürdő várost néztük a busz ablakán át, és gyűjtöttük az első benyomásainkat a számunkra ismeretlen arab világról. Pálmafák, rengeteg virág és homok az út mentén, és óriásplakátok, "kukacírással" és európai felirattal.

 

dubai epuletek epitkezes

 

A hotelhez közeledve a vöröses-sárgás alacsonyabb épületeket egyre inkább felváltották a magasabb, csupa üveg és acél toronyházak, ahogy a belvárosba értünk. Az igazi felhőkarcolókat is megcsodáltuk az üzleti negyedben, nem sokkal azután, hogy elfoglaltuk a szobánkat a Holiday Inn hotelben. A szobában süppedő padlószőnyeg, óarany színű kárpittal bevont bútorok és egy hatalmas franciaágy fogadott minket és kellemes hűvös levegő.

 

hotel dubai luxus szoba

Nemzetközi randevú a világ legnagyobb akváriuma előtt
Ha valaki nekem azt mondja a nyolcvanas évek végén, amikor nyáron együtt korcsolyáztunk bikiniben a leninvárosi Szabadidő Központ jegén Erikával és Krisztivel, hogy a világ három tájára fúj el minket a szél, és aztán 30 év múlva találkozunk majd Dubaiban, kinevettem volna! Erika Svédországba ment a párjával, Krisztit Németországból Balira vitte az útja, én pedig Ausztriában élek néhány éve, és a sors úgy hozta, hogy éppen egyszerre jártunk az Egyesült Arab Emírségekben. Mire jó a modern technika, és a Facebook? Arra mindenképp, hogy ez kiderült, és így sikerült egy rapid randit szerveznünk rögtön az első nap, a Dubai Mallban.
Nem volt egyszerű összenavigálni a kis csapatot, mert a bevásárlóközpont óriási, még az akvárium környéke is elég nagy. De hála az egyik kávézó free wifijének, csak sikerült találkoznunk végül, mikor már majdnem letettem róla. Óriási élmény volt újra látni egymást. Esélyünk se volt mindent elmesélni, kivel mi történt azóta, merre járt, mit csinál most. De egy jó kávé mellett öröm volt felvenni újra a fonalat a régi barátokkal, miközben egymás arcát fürkésztük, ki mennyit változott. Nekem ez volt az egyik csúcs, extra meglepetés ezen az úton, ami amúgy is fantasztikus élményekkel volt tele.

 

dubai mall talalkozo


Az épített világ tetején

Ha már csúcsról esett szó, Dubai sok szempontból a legek városa. Az olajkincsek miatt elképzelhetetlenül nagy vagyon halmozódott itt fel az utóbbi pár évtizedben, amitől egyáltalán ez a város nagyon rövid idő alatt „kinőtt a sivatag homokjából”. Nem akarlak itt untatni számokkal és statisztikákkal, amit az idegenvezetőnktől tudtunk meg, inkább a benyomásaimról mesélek. Azt hiszem, hogy az arabok az építészetet választották arra, hogy elkápráztassák a világot, és megfizették a legjobb szakembereket, hogy olyan alkotásokat hozzanak létre, aminek méltán csodájára jár a világ. Elképesztő ütemben, méretekben és mennyiségben folyik az építkezés már 50 éve a nagy városokban. A sok hatalmas, kékes-zöldes vagy éppen vöröses fényben tündöklő úvegpalotáról nehéz elhinni, hogy mindegyik emeleten, lakásban és irodában laknak vagy dolgoznak, mert olyan hatalmas számról van szó. És nem lehet a tükröződő felületek mögé látni, csak este árulnak el valamit a fények.

 

dubai toronyhazak epiteszet

 


At the TOP

Ha már csúcsról beszéltem, Dubai büszkélkedhet a világ legmagasabb épületével. A 160! emeletes toronyházban lakások és irodák is vannak, és a 124. emeletén egy kilátóhely a turistáknak, ide mi is felmentünk. Az egész látványosság profin fel van építve: mire eljutottunk a szupergyors liftig, - amivel felsuhanhattunk erre a szintre -, már meg is ismerkedhettünk a torony épülésének a történetével. Alig több, mint egy perc alatt repítettek fel minket ilyen magasra, ráadásul észrevétlenül. Azt hittem, hogy a hirtelen emelkedéstől a gyomromat majd a bokámban fogom érezni, vagy minimum bedugul a fülem, de semmi ilyen kellemetlenség nem történt. Az igazi meglepetés akkor ért, amikor kiléptünk a teraszra, mert a rettegett tériszony egyáltalán nem került elő. Ott álltunk centiméterekre a mélységtől, lábunk alatt a város, nyüzsgő hangyaboly, és nyoma sem volt a félelemnek. Csak néztünk körbe, és nem tudtunk betelni a látvánnyal. Ilyen látványt repülőről lát az ember, - azt se sűrűn - nem pedig egy épületről. Mint egy megelevenedett google map, csak az utcanevek nélkül.:)

 

burj kalifa latvany 124. emelet kilatas legmagasabb epulet

 


Hófehér mecsetek, fekete lepelbe öltöztetett asszonyok
Ami igazán elbűvölt, az a harmadik napi kirándulás programja volt, abban is a Zajed Sejk nagymecset meglátogatása. Ez volt az a hely és az a látvány, ahol óriási sóhajjal szakadt fel belőlem, hogy ez milyen gyönyörű. Képeken láttam már előtte, de meg sem közelíti azt a komplex élményt, amit ott éri a látogatót. A ragyogó hófehér és az arany, az ég kékjével, azok a ritmusok és formák, a megnyíló hatalmas tér lenyűgözött. Hozzá a hűvös márvány majd a süppedő szőnyeg érzése a talpunk alatt, és csak forgunk körbe, hogy minél többet lássunk és befogadjunk ebből a szépségből - leírhatatlan élmény.

 

Zajed shejk nagymecset Abu Dhabi

 

Közben illetlenül nevetgélünk, mi talpig kendőkbe burkolt asszonyok, mert még a saját párunk se nagyon ismer ránk a szokatlan öltözetben.
Európai neveltetésű, öntudatos és szabad nőknek nehéz felfogni, hogy miért kell minden részletet elrejteni, ami a nőiségünkre emlékeztet. És ha ez a cél, akkor miért nem felel meg, ha a karunkat kendővel takarjuk el, és ugyanúgy nem látszik, mintha egy hosszúújjúval tennénk ezt. A szigorú arab ezért többünket kiállít a sorból, és nem neged belépni, csak ha az előírásnak megfelelően öltözünk fel.

 

 

 

nagymecset Abu Dhabi

 

Rajtam is már két réteg sötét ruha volt, ami még mindig irritálta, mert a csuklóm fölötti 10 centis szakasz kissé átlátszott. "Transparent, madam!" - mondta, és hogy respektful clothing. Pedig hangyányit sem volt szexi vagy kihívó, sem tiszteletlen, amit viseltem. Csak tetszett neki, hogy hatalmában áll nemet mondani, és élt is ezzel. De végül csak bejutotunk, egy kis tortúra után.
A bevásárló központokban sok abajába öltözött nőt láttunk, akiknek a hosszú, fekete lepel alól csak a cipőjük orra és a villogó fekete szeme látszott ki. Volt olyan is, aki még könyékig érő kesztyűt is viselt a 30 fokos hőségben - nehogy más férfiember is rá merje vetni a szemét a férjén kívül. Bezzeg a férfiak többsége európai ruhában, térdnadrág, póló, strandpapucs összeállításban flangálhatott szabadon és fesztelenül, csak a nőiket függönyözik le, és kényszerítik a hagyományos, számomra csúnya, fekete öltözetbe.
Nekem nagyon tetszik az ott is nagy számban élő indiai nők öltözete, ami takar is, őrzi a hagyományt, de színes és nőies is egyben.

De mi az a 7. bónusz?
Sokat mesélhetnék még, az óvárosi aranypiacos élményeinkről, az éjszakai hajózásról telihold idején, a szafariról a sivatagban, a tűznyelőről az oázisban...

 

 

arany piac gold souk

 

sivatagi szafari

 

... de akkor sosem érnék a végére, vagyis az elejére, hogy mi ez a titokzatos 7. bónusz. Pedig ezzel a magyarázattal még tartozom. Ez a mi varázsszőnyegünk, ami Dubaiba repített minket néhány felejthetetlen, exotikus napra. Ez az, amit te is megszerezhetsz! Hogyan? A DXN cég, aminek a színeiben már 6 éve dolgozunk, 10 különböző módon jutalmazza azokat, akik népszerűsítik a termékeiket. Ezek között van a havonta kifizetett bónusz, vagy a telefon ösztönző, vagy a legújabb autó ösztönző bónusz is. És a sorban a 7. a jutalom utazás minden évben, azoknak, akik teljesítik a kiírás feltételeit. Ezt nekünk az idén sikerült először elérni, és ezzel egy nagy álmunk vált valóra. Öt napra elrepítettek minket az arab világba, fizették az utazást, pazar programokat szerveztek, bőséges és különleges vacsorákkal és ebédekkel kényeztettek, és mindezt egy remek társasággal élvezhettük, élhettük meg. Ez egy életre szóló élmény marad, amit még reméljük, hogy sok hasonló követ majd.


Ha szeretnéd, hogy a munkádat ne csak jól megfizessék, de hasonló élmények részese is lennél, szívesen segítünk benne, hogy te is elérd az álmaidat!

 

sivatag szafari happy


Írj nekünk, és beszéljünk róla, hogy tudsz elindulni

a saját emlékezetes utadra!

 

febr

22

A kis piros öv meséje

2017.02.22 - szerda

Te is szereted a praktikus dolgokat? Aminek használati értéke van. Én például ha ajándékot választok, arra fókuszálok, hogy az ünnepelt minek venné a legnagyobb hasznát. Mi az, amit gyakran és örömmel használni fog. És éppen ezért nem kedvelem viszont az olyan tárgyakat, amik haszontalanok. Mint például az a kis piros öv, amit a legutóbb rendelt ruhához kaptam. Nincs semmi értelme, hiszen azon a ruhán nem kell semmit összefogni, vagy megtartani. Hiszen az öveknek ez a két szerepe van, nem? Vagy szorosabbra fogjuk vele a bő ruhát a derekunkon, hogy szebben mutassa az alakot, vagy megtartja a nadrágot, hogy le ne csússzon.

 

De ez a kis keskeny lakk öv csak bosszantani akart: a testhezálló ruhán pontosan a varrásvonalra kell igazítani, különben csúnyán mutat. Nem lóghat, nem lötyöghet, hasonló okból, ezért pontosan olyan szorosra kell állítani, mint a derekam. Innen kezdve viszont nincs nagy levegő vétel. :)

 

házigazdaként a DXN Startképzésen

 

Mégis feltettem, - ha már a ruhához tervezték -, hiszen házigazdaként és üzletasszonyként szerettem volna illőn megjelenni. A DXN veszprémi  Startképzésére kértek fel minket házigazdának, Zoli pedig előadóként is szerepelt. 80 ember szeme rajtunk, ahogy kiálltunk eléjük. Nagy megtiszteltetés és nagy felelősség is egyben, egy ekkora csapatot tájékoztatni, koordinálni, és szórakoztatni. Ez volt a mi feladatunk házigazdaként, fogadni a résztvevőket, indítani a programokat megfelelő időben, felépíteni az előadókat, figyelni a közönség igényeit, reakcióját. Emellett ügyelni kellett a technikai háttérre is, hiszen az előadásokhoz  powerpoint bemutatók futottak, és videó felvétel készült.

 

És itt keletkezett egy probléma! A felvételhez egy kis szerkentyűt kellett erősíteni a nadrághoz, amihez egy kis hajtókára csíptethető mikrofon tartozott. Ez a férfi előadóknál semmiféle gondot nem okozott, de a hölgyeknél már igen! Az enyémhez hasonló, zseb és öv nélküli ruhájukon nem volt semmi, amire a szerkezetet rögzíteni lehetett volna. A kezükben meg csak nem tarthatták, hát akkor mi legyen? A program feszes, nincs idő sokat tanakodni, kísérletezni. Ekkor jött az isteni szikra: kölcsönadom az övemet, így arra rá tudják akasztani a dobozkát, és hátul még láthatatlan is marad. Így járt az öv derékról-derékra. Haszontalanságát meghazudtolva kisegítette az előadókat és a technikát. :)

 

a kis piros öv

 

És hogy jön ide az összefogás és a megtartás? Szombaton 9 nagyszerű előadó összefogott, és időt, energiát, szakértelmét rászánva sziporkázó előadásokat tartott azok számára, akik eljöttek. (A szakmai tartalomról itt olvashatsz, Zoli írásában.) Összefogtak, hiszen nem csak a saját csapatuk tagjait oktatták, hanem a többiekét is. Így egy nagyon változatos, különleges előadás-csokrot hallhatott mindenki, a hálózatépítés különféle területeiről, aspektusából. Ez egy igazi nyertes-nyertes megoldás volt, ami csak ezzel az összefogással jöhetett létre. Ők tudják jól, hogy ezek a képzések és találkozók segítenek abban, hogy megtartsák a hálózatépítőket ezen a pályán. Mert sokszor bizony nehéz ez az út, néha talán fel is adnád. De mindig kell valami, ami megerősít és tovább lendít a mélypontokon. Ami feltölt energiával és ötleteket ad. Eligazít, mit csinálj másképp, mit csinálhatsz jobban. Akár házigazdaként is. Például én legközelebb már biztosan gondolok a részletekre, és viszem magammal a kis piros övemet! :)

 

Az összefogás és megtartás jelképe

jan

4

Új év, új elhatározások

2017.01.04 - szerda

Az év fordulója mindig jó alkalom az átgondolásra: az előző évet összegezni, értékelni kell, és ennek fényében a következőre terveket készíteni. A számunkra ez mindig izgalmas. Elővesszük a tavalyi terveket, megnézzük, akkor mit tartottunk fontosnak, és hogy mennyit sikerült elérni az akkor kitűzött célokból. Örülünk, ahogy látjuk, hogy egyes terveink megvalósultak, és érdekes azt is megnézni, hogy honnan hová kerültek át a hangsúlyok.

 

Hosszú vagy rövid a lista, amit az ember szeretne elérni, megvalósítani, de egy pont biztosan szerepel a lista elején valahol: egészségesebben élni. Leadni vagy felszedni pár kilót, edzeni, hogy fittek legyünk, elhagyni néhány rossz szokást, ami rombolja az egészségünket, és egészségesebben táplálkozni.

Kevesebb nasi, édesség, műkaja, és több zöldség, gyümölcs, stb.


Sokan fel akarnak hagyni a dohányzással, és van, aki kevesebb kávét akar inni, mert úgy gondolja, hogy árt vele a szívének, vagy konkrétan ég a sok kávétól a gyomra. Pedig van erre más, jobb megoldás: lecserélni a hagyományos kávét egészséges, ganodermás kávéra.

 

Hidd el, ez lesz a legjobb és legélvezetesebb változtatás, amit az egészséged érdekében megteszel. Hogy többe fog kerülni, mint a hagyományos kávé? Természetesen. Hiszen ez kávé + gyógygomba, ital és táplálékkiegészítő egyben. És ez utóbbiak közül a csúcsminőség. Ha az autód megérdemli a jobb benzint, vagy a virágaid a legjobb tápoldatot, akkor magadra, a saját táplálásodra miért sajnálnál áldozni? És akkor még nem is számoltad hozzá, amit ezzel megspórolsz: ha ganodermát fogyasztasz, erősödik az immunrendszered. Ritkábban és rövidebb ideig leszel beteg, nem kell gyógyszerre, orvosra költened, nem esel ki a munkából. Jobban alszol, így kipihentebben jobban tűröd a mindennapi stresszt, kedvesebb leszel a környezeteddel. Szerintem ez elég sok előny, hogy válts! :)

 

Hogy mi lesz a többi fogadalmaddal, a rendszeres mozgással, a több törődéssel azokkal, akiket igazán szeretsz? Ez rajtad múlik, és én őszintén drukkolok, hogy legyen benned elég erő és kitartás, hogy megvalósítsd, amit elhatároztál! De biztos ami biztos, kezdd a napot mindig egy egészséges kávéval!

Boldog, és Egészséges Új Évet Kívánok! :)

 

 

újévi fogadalmak közül az egyik vezető: egészségesebben élek